Assemblea

22 Febrero 2016

A les 12 hores es va iniciar l'Assemblea de la Societat Musical, que va recòrrer els punts assenyalats en la convocatòria. Un repàs molt complet a l'acta anterior per part del secretari Juan Julbe, i de totes les activitats anuals, resums i projectes exposats per part del director Pablo Anglés i el president Carlos Sanchez. Així com un detallat estat de comptes, per part del tresorer, José Ramón Monserrat, que fica de relleu la bona salut econòmica de l'entitat.

Per part de la programació prevista per al 2016 se va donar a conèixer de manera oficial el "plat fort" per enguany com es la possible participació de la Banda Ciutat de Benicarló en el Certamen Internacional de Bandes Vila de Altea.

A l'espera de la corresponent inscripció al mateix i la possible selecció per part de l'organització -mes de juny- la Banda ja està treballant en l'obra de lliure elecció. Aquest Certamen se cel.lebra al mes de desembre en la ciutat d'Altea, considerat com d'alt prestigi. L'activitat musical de la nostra Banda girarà enguany molt centrada en la preparació per aquest event.