Banda Ciutat de Benicarló, nuevos músicos

29 Noviembre 2016

El concert comença amb la Banda Juvenil sota la direcció de Pablo Anglés amb "Els viatges de Gulliver" de Bert Appermont i "Ross Roy" de Jacob de Haan. Van ser presentats els nous músics de la Juvenil.

Es dona pas a la Banda gran i també són presentats amb el seu diploma els 16 músics nous d'enguany. Comença el concert amb l'obra "Benicarló" de José Ramón Arnau; a continuació els fills del mestre Arnau,  Paco i Vicent Arnau varen fer donació a la Societat dels originals d'aquesta obra, composada al 1954. Passem a la següent obra "Il convegno", concert per a dos clarinets i Banda de Ponchielli amb els solistes Josvi Arnau (pare) i Josep Arnau (fill) amb uns extensos curriculums. Una actuació única, de gran altura, i que va arrancar del públic grans aplaudiments.

A continuació la Societat va ficar les insignies d'argent a Olga Lluch, flauta, i d'or a Vicent Arnau, saxòfon, pels seus 25 i 50 anys d'integració en la Banda. Un altre moment inoblidable, després de llegir les presentadores l'historial dels dos músics. I ja la Banda va passar a interpretar "The seventh night of juliy" de Itaru Sakai. Finalitzant amb "The fly" (la mosca) de Oscar Navarro, una obra novedosa, trencadora, i plena de sorpreses visuals. Com a regal la Banda interpretà "Aniversari marcha - cha" de Jef Penders, tot sota la direcció de Pablo Anglés.