El grup de metalls

19 Febrero 2009

Segons informa la web del Conservatori de Benicarló www.ajuntamentdebenicarlo.org, el Conservatori "Mestre Feliu" va estar representat en aquest concurs pel "Conservatori  Benicarló Brass Quintet", format pels santmatevans Isacar Roca Ferreres a la trompeta i Joan Puig Adell a la tuba, pel peniscolà Cristian Cano Borrajo a la trompeta, per la covarxina Mª Angeles Salvador Despons a la trompa i pel benicarlando David Marqués Villarroya al trombó.  

Aquestos alumnes del Conservatori van interpretar per al concurs l'obra "Three Episodes" del compositor Alan Harniess. Obra polifònica amb combinació de textures contrapuntístiques i melodía acompanyada del segle XX amb tres moviments on combina tant parts amb caràcter rítmic assimcopat propi de l'època com parts amb caràcter melòdic pròpies del romanticisme.

Els alumnes van fer un gran interpretació de la partitura, per alguns d'ells va ser la primera vegada que participaven en un concurs. El jurat format per professionals van decidir per unanimitat lliurar el segon premi al alumnes de Benicarló i el primer al grup anomenat Zaramozart.

El professor de música de cambra d'aquest grup, en Raül Cabanes Tena va mostrar la seva satisfacció i alegría davant els seus alumnes i va manifestar que aquest premi va ser una mostra de tot el treball que s'ha realitzat des del Conservatori de Benicarló,  també en totes les altres especialitats, compartint aquest premi amb els alumnes i professorat, per a que entre tots, tinguen els alumnes de Benicarló, el Maestrat i comarques veïnes un ensenyament professional de música de qualitat.