Serenata al patró

14 Agosto 2016

Será a les 21 hores, amb un programa molt escollit que començarà amb el pasdoble "Mare Nostrum" de Victorino Bel Castell (foto) i seguirá amb la peça "El jardín de las Hespérides" de José Suñer Oriola, obra aquesta de gran complexitat plena d'intervencions solistes i que va ser estrenada al Certamen Internacional de València al 2015 per la Banda Instructiva Santa Cecilia de Cullera, una de les grans bandes del Pais Valencià.

La segona part començarà amb "La boda de Luis Alonso" de G.Giménez, un standard de la música més genuinament espanyola i que porten les orquestres i bandes arreu del món, acompanyarán tres intèrprets a les castanyoles: Patricia Calvo, Isabel Pellicer i Carme Albiol. La resta de concert  estarà dedicada a la música de ball com a repetició de magnífic concert que la B.Juvenil ens va oferir el passat més de juliol amb un gran èxit de públic.

Finalitzará amb l'intervenció del tenor Joan Oms amb una ária de l'òpera Turandot de G.Puccini i l'himne de la Comunitat. No falteu

                 180 anys de Banda de Música - 40 anys de Societat (1976-2016)