Solistes 2016

07 Marzo 2016

Donar pas a les noves generacions de músics, és uns dels atractius que cada vegada destaca més en les programacions de les bandes, amb l'intenció de donar a conèixer tota la varietat d'instrumentistes i edats que avui dia conformen aquestes agrupacions.

La Banda Ciutat de Benicarló ofereix ja fa uns anys el concert de solistes, que obliga a tot el conjunt a treballar  unes peçes, molt seleccionades pel Director i intérprets,  per donar cobertura i acompanyament a les veus solistes, i destacar les qualitats tècniques i musicals de cada músic.

En  aquesta ocasió varem contar amb Belén Serrat a la flauta. Germán Fernández, trompeta. Ignacio Falcó, fagot. Virginia Octavio, saxo alt. David Altaba, tuba, Víctor Guzmán, marimba i l'obra estelar del concert,  el rock progressiu del grup benicarlando que va ficar en escena "The ministry of lost souls", amb arranjament de Viesturs Vecbastiks,  format per Héctor Roca, batería, Erik Grau, guitarra elèctrica, Josh Villanueva, veu, Juanvi Lladosa, piano/teclats, i David Maura, baix elèctric, i que va posar en tensió a tot l'auditori.

Excepcional obra del disc Systematic Chaos (2007) del grup nord-americà Dream Theater i que porta a un minuciós treball del solista Erik Grau acompanyat per la resta de músics, i on fica de relleu el gran domini que té d'aquest instrument.

Els músics van rebre un ram de flors com a record d'aquest concert amb un auditori entregat per complet amb llargs aplaudiments per als músics. Album de fotos a la vostra disposició.