Aula de cor de l'escola de música de l'associació musical 'Ciutat de Benicarló'

L’Aula de Cor de l´Escola de Música de l’Associació Musical “Ciutat de Benicarló” va ser creada l’any 2013 com activitat complementària a l’assignatura de llenguatge musical oferint una formació vocal amb  l’objectiu principal d’adquirir una educació musical també a través la veu cantada.

Mitjançant un repertori ric i plural s’aprèn a estimar la música gaudint del cant coral com a expressió i comunicació.
Ofereix anualment diferents actuacions com el Tradicional Concert de Santa Cecília junt i el Festival de Fi de Curs dels alumnes de llenguatge musical. Ha participat també en trobades de cors infantils amb corals veïnes, ha col·laborat en festivals benèfics com el de Mans Unides a la nostra ciutat i ha estat convidat a participar en el Concert d´Apertura de Setmana Santa de Benicarló l’any 2016.

Aquest darrer any va participar com a Cor infantil de l`Òpera “La Bohème” de G. Puccini, juntament amb el Cor Da Capo de Benicarló i l´orquestra Lírica de Castelló sota la direcció de Carlos Pasqual, al Teatre Principal de Castelló. Actualment formen l'Aula de Cor 15 cantaires i ha estat dirigida per Clara Arnau Ruiz fins al curs 2020-2021.
Des del curs 2021-2022 porta el cor JOSEP ARNAU DE ANTONIO.

JOSEP ARNAU DE ANTONIO

Josep Arnau de Antonio (1995, Benicarló) comença els seus estudis musicals amb Josvi Arnau i a l’escola de música de l'Associació Musical “Ciutat de Benicarló” (AMCB). Posteriorment, continuarà la seua formació al Conservatori de Música "Mestre Feliu" de Benicarló, al Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona (Premi Extraordinari de clarinet al Grau Professional), al Conservatori Superior de Música "Joaquín Rodrigo" de València (Grau Superior en interpretació del clarinet) i a l’Escola Superior de Música de Catalunya (Màster en Interpretació de la música clàssica i contemporània).

Forma part de la Banda de Música de l‘AMCB des de l’any 2009.

Actualment, és mestre de llenguatge musical i cor a l’Escola de música de l‘AMCB i professor de piano a la International School Peníscola, treballs que compagina amb la direcció artística del Cor de la Gent Gran del Club de la Tercera Edat de Benicarló i la Coral Polifònica Benicarlanda.
 

Contactos

  • Dirección:
  • C/ Cabanes, 16 12580 - Benicarló - Castellón
  • Teléfonos:
  • Local social: (+34) 964 47 53 62
  • Presidenta:
  • (+34) 650 68 86 24
  • Director:
  • (+34) 964 82 60 93 (+34) 616 25 03 94

Próximos eventos

go-top