Assemblea Societat. Jornada de portes obertes

27 Febrero 2017

A les 12 i sota la presidència de Carlos Sanchez, va começar l'assemblea amb la taula que va donar puntual informació d'activitats, els comptes portats per José Ramón Monserrat,  amb un moviment aproximat de 160.000'- € durant el 2016 i un ampli informe del director Pablo Anglés sobre lo realitzat l'any passat en l'Escola i Banda i els projectes per l'actual.

Va destacar l'important repte que enguany té la Banda com serà el certamen internacional d'Altea al mes de desembre. Carlos Sanchez va llegir una carta de despedida i agraïment molt emotiva, va tindre de seguir la lectura el secretari Juan Julbe, i després de llargs aplaudiments per l'assemblea,  es va passar a la modificació dels estatuts per incloure un nou article referent a les activitats juvenils per a poder accedir a subvencions del IVAJ. També es va presentar un avanç de la nova pàgina web i la portada de la revista 2015-2016.

Passant al punt de les votacions la taula de l'assemblea es va consituir amb el soci de més edat present , María Ferrer, i la més jove Alicia Miquel sota la presidència de Carlos Sanchez. L'unica candidatura presentada fins al 19 de febrer, segons els estatuts, encapçalada per Vicent Arnau, va aconseguir 32 vots i dos en blanc. Un fort aplaudiment va donar la benvinguda al nou president -foto- que tindrà al seu costat a tota l'anterior junta més altres membres nous que s'incorporaràn també.

Una important assemblea i una magnífica representació de socis, sobre uns 40, van donar molt de caliu al diumenge assembleari. Endavant.