Banda Ciutat de Benicarló

08 Septiembre 2009

L'entrada a la "carpa" de les bandes va donar el punt principal a l'actuació, Després els breus parlaments de les autoritats, -recordem que la Diputació patrocina la Trobada i la Societat de Traiguera i la Federació la seva organització- se van lliurar uns obsequis de la Trobada a tots els representants de les ciutats.

Per part de Benicarló van pujar a l'escenari el director Pablo Anglés, el president Carlos Sanchez, l'abanderat Conrado Sancho, i la regidora de Cultura María Ortiz.

La Banda de Benicarló va interpretat el pasdoble "Traiguera" de Victorino Bel, i per finalitzar totes les bandes interpretaren l'himne de la Comunitat de José Serrano, baix la batuta del titular de la Banda de Traiguera, Juan Salvador Melchor.

Un magnífic berenar per tots els presents, va donar el final de la XVI Trobada de Bandes organitzada de manera excel.lent per la Societat musical de Traiguera. El retrobament d'amics, musics, directius, familiars i molta gent jove, és el reflexe d'una jornada de convivència,  enguany a Traiguera.