Banda Juvenil

02 Mayo 2016

El primer de maig va tindre lloc el simpàtic concert que des de fa molts anys ofereix aquesta entitat musical per als residents del Centre Geiràtric. Ara des de fa un temps a càrrec de la Juvenil.

El programa: Casablanca, de Herman Hupfeld. Amarcord de Nino Rota. Ball Pla, popular de Benicarló-arr.de Pablo Anglés-.Froilán Galindo, de José Alfonso, arr.de Pablo Anglés. El paseillo de Pedro Guzmán Grau. La máscara, banda sonora. Copacabana de Barry Manilow. i Benicarló de José Ramón Arnau.   

Dos obres d'estrena El paseillo i La máscara. La Banda va interpretar com a bis Copacabana. Cinc nous musics juvenils van debutar Claudia Piñana, Bruno Moliner, Nicolás Ortiz, Jaume Castán, i Eloy Querol.

Gran acollida del públic i residents, treballadors i familiars dels músics, en el jardí del Centre Geriàtric, preparat per l'ocasió amb un entoldat de l'Ajuntament.

Posteriorment la Banda Juvenil va tindre una sessió de fotos davant la font de la plaça de La Constitució,  on també van ser invitades les mares dels músics per a formar part del grup ja que teníem el diumenge com a epicentre commemoratiu del Dia de la Mare. Felicitats a tots i totes.  Album de fotos en la galería d'aquesta web.