Banda Juvenil Ciutat de Benicarló

02 Mayo 2017

El Conservatori Professional de Música Isaac Albéniz de Girona, organitza el proper cap de setmana el concert de fí de curs de les Bandes del Conservatori.

També en aquesta ocasió han pensat en la nostra Societat Musical, i hem anat preparat tot l'engranatge des de fa tres mesos. El diumenge 7, a les 11 del matí està previst que actúe la Banda Juvenil a la sala gran de l'Auditori que porta el nom del compositor Xavier Monsalvatge -1.200 places-. Durant una hora la nostra Banda, sota la direcció de Pau Anglés,   oferirà un repertori variat i molt en linia de les formacions juvenils.http://www.cmg.cat/

Posteriorment a la Banda de Benicarló el Conservatori enllaçarà la següent actuació amb les Bandes del Conservatori, finalitzant la matinal de música. Al voltant de 65-70 músics portarà a Girona la nostra entitat. Mig centenar d'acompanyants i familiars seguiràn a la nostra Banda, que sortirà ja el dissabte pel matí per aprofitar el dia i conèixer la monumental i magnífica ciutat de Girona.  Mireu l'enllaç.   

http://www.cmg.cat/