Conservatori Mestre Feliu

18 Abril 2016

El Conservatori per el qual han passat i cursen estudis de nivell professional molts músics de la Banda de Música Ciutat de Benicarló, i que sempre des d'aquesta societat s'ha donat suport i reivindicat abans inclòs de ser una realitat, estima la nostra societat musical que és una bona noticia que la Generalitat pugués integrar en la seua xarxa de Conservatoris aquest Centre comarcal de Benicarló.

Pareix que la "predisposició és molt bona" i "hi ha voluntat política d'estudiar el tema i estem convençuts que arribarem a un acord", segons informa la pàgina web de l'Ajuntament de Benicarló, en veu de l'alcadessa Xaro Miralles.

El Conservatori que apropa a Benicarló a estudiants de 19 poblacions de varies comarques, és amb 220 alumnes, un referent cultural i musical plenament consolidat en l'àmbit educatiu de Benicarló. Les seves activitats lectives i obertes han pujat de contingunt i nivell en els darrers anys. També podria ser una millora econòmica sobre les taxes acadèmiques que recauen sobre l'alumnat i esperem que ho siga sobre la solució al professorat com també d'estalvi per a l'Ajuntament.

        http://www.ajuntamentdebenicarlo.org/pdo/ppdo-shostd.php3?i_pdo=18232&g_idioma=v&i_url=/index.php3