Curs 2009-2010

20 Agosto 2009

Des de la fundació de l'Associació Musical "Ciutat de Benicarló", la nostra Entitat ha estat bressol de generacions musicals a Benicarló, on s'han format gran quantitat de músics aficionats i importants professionals, tots ells integrants en diferents etapes en la nostra Banda de Música.

Àmbit d'ensenyaments: música i moviment, sesibilització musical iniciació al llenguatge musical alumnes de 5, 6 i 7 anys). Llenguatge musical, grau elemental des dels 8 anys. Formació instrumental: flauta, clarinet, oboè, saxòfon, fagot, trompeta, trompa, trombó, bombardí, tuba,  violoncel i percussió. Educació musical complementària: necessària en qualsevol àmbit per a completar la formació musical de l'alumne.

Activitats de conjunt: banda juvenil, música de cambra, conjunt instrumental, cor de veus blanques. Activitats de música i moviment: moviment lliure i organitzat a l'espai. Sincronització del moviment corporal amb ritmes. Discrimació auditiva amb resposta corporal.

Activitats obertes: audicions d'alumnes, concerts, xerrades informatives, tallers, intercanvis musicals, excursions, activitats festives.

Inscripcions: Trucant als telèfons indicats, adreçant la butlleta d'inscripció a l'Associació Musical "Ciutat de Benicarló" o enviant un correu electrònic a la següent adreça: bandabenciarlo@ono.com.

En la secció de Escola de Música d'aquesta web, tens tota la informació i el full d'inscripció.