Gran ensemble de percussió amb músics de diverses procedències

29 Mayo 2022

Dirigid pel professor Javier Medina, de l'aula de percussions del Conservatori Mestre Feliu de Benicarló, i organitzat per aquest Centre,  més de 20 alumnes han donat una gran matinal de percussions en homenatge a Miguel Monroig, que va ser alumne del Conservatori de Benicarló, mort en accident de circulació el passat mes de febrer.

Molta, moltíssima gent no s'han volgut perdre aquest gran ensemble, potser el més gran que hem vist a Benicarló. Previament tres grups d'alumnes amb instruments de vent van interpretar varies obres en indrets diferents de la plaça. Obres com Ricefall, de Michael Pisaro, Suspiros de España de Antonio Alvarez, un arrantjament de diverses bandes sonores, La boda de Luis Alonso de Gerónimo Giménez, Overture for percussion ensemble de John Beck o El Cumbanchero de Rafael Hernández han donat peu a varies repeticions,  Grans i prollongats aplaudiments per al moment que el pare de Miguel Monroig ha rebut un obsequi de mans del professor.

Diversos músics de la Banda de Benicarló han intervengut en el concert, alumnes i exalumnes del Conservatori, i escoles de música de la comarca,   així com la col.laboració amb nombrós material de percussió per part de la Societat musical Ciutat de Benicarló,  l'acte ha segut una exibició de gran varietat d'elements de percussió