L'Escola Canta 2023. Cor i Banda de Música Ciutat de Benicarló

08 Mayo 2023

L'Escola Canta apropa al públic una cantata amb valencià on són protagonistes els alumnes de diversos centres de Benicarló com el CEIP Eduardo Martínez Ródenas, el CEIP Marqués de Benicarló i l'Institut Joan Coromines que realitza la part teatral, juntament amb la Banda de Música Ciutat de Benicarló.

L'obra que se posarà en escena serà La missió de Robi amb música del compositor  Marcel Ortega i lletra de l'escriptora Isabel Marín. Robi es un xiquet extraterrestre que viu en un asterioide i fa un viatge controlat pels seus pares, la missió especial, a una escola terrícola.   Allí coneix una serie de xiquets amb les seues particularitats. El xiquet es aceptat en l'escola i mostra les seues sensibilitats amb la contaminació, l'ecología i les aficions dels seus amics. L'obra consta de sis cançons i combina cant, coreografía i moviment. 

L'espectacle està patrocinat per la Conselleria d'Educació i el Cefire, així com per l'Ajuntament de Benicarló i se poden adquirir les entrades al MUCBE a partir del 10 de maig