La Banda Juvenil a Xilxes

14 Julio 2009

Els joves músics benicarlandos van passar les hores abans del concert pel magnífic passeig marítim i disfrutant del bon temps que teniem.

Posteriorment van compartir refrigeri amb els seus companys de Xilxes i per la nit, participaren en el concert programat com a retorn de visita que la banda de Xilxes va fer a Benicarló. El concert foma part de la sisena campanya d'intercanvis musicals organitzada per la Federació de S.Musicals de la C.Valenciana.  

La Banda de Benicarló va escollir per l'ocasió el preludi asturià "Covadonga" de E.Cebrián, "La Storia" de Jacob de Haan i "Copacabana" de Barry Manilow dirigida per Pau Anglés.

Els de Xilxes amb el seu director Vicent Aznar al front, interpretaren el pasdoble de J.Franco "Camino de Rosas", una adaptació del tema "My heart will goon" de la película Titanic de J.Hoomer, una selecció de temes del musical "Grease" i una altra selecció de música de cinema "Piratas del Caribe" de K.Badet.

Un intercanvi de regals i unes paraules del president de la Unió Musical de Xilxes i del seu alcalde, va tancar aquesta trobada de bandes juvenils.