Paco Arnau

18 Junio 2009

Són molts anys -50- de dedicació a la Banda de Música del seu poble. Paco Arnau ha tingut com a directors a Vte. Feliu, José Ramón Arnau, Joaquín Muñoz, José A.Valls, Agustín Lucas, Isabel Costes, Eleuterio Castelló, Jaime Rebollar, i Pablo Anglés i segueix de músic en actiu.

Paco ha vist passar grans moments per la seua Banda i també dificultads com a totes les entitats, però sempre ha estat a les dures i a les madures, tocant el clarinet, el saxo alt i el tenor. Ha col.laborat en la Directiva en diverses ocasions i ara és l'arxiver de la societat juntament amb A.Marqués. Fill del director José Ramón Arnau, també diversos familiars d'ell han passat i estàn en la Banda. Paco és tot un referent dins de la música. Forma part també del grup de musics rosariers que al mes de maig i l'octubre col.laboren amb la Confraria del Roser.

Una entitat com la Societat Musical "Ciutat de Benicarló" pot i deu d'agraïr a les persones que durant tants anys han estat de manera anònima i altruista col.laborant. És la quarta persona nomenada, de la nostra entitat en pocs anys. Persones com ell han fet possible que la Banda de Benicarló arrive a bon port i siga també un referent dins del mon bandístic més enllà de les fronteres locals o localitzades.Enhorabona a Paco i familia.