Revista de la Societat Musical

20 Junio 2017

La revista apareix amb un contingut molt variat que abarca fins a 64 pàgines. La portada, disseny d'Alejandro Soriano està formada per dues fotos on es reflecteix la Banda Juvenil en la part superior i la desfilada pel camp del Vilareal CF. amb una magnífica perspectiva. L'anagrama de l'entitat amb el fons de 40 anys de Societat i 180 de Banda.

L'editorial de la Directiva, pàgines de viatges, memòria d'activitats, noticiari, instruments, la banda en xifres, professors, pàgines de les Muses de la Música, puzzles de fotos, actuacions inèdites, diverses col.laboracions, els músics nous, comarca, musicología, retrospectiva o el concurs de postres, fan d'aquest exemplar el més voluminós editat fins ara.

La revista la tenen a la seua disposició tots els socis, en l'oficina de l'entitat. No se farà enviament als domicilis, degut a la grandaria de la mateixa i per evitar perdùes com en altres anys. Que disfruteu de la lectura. I ja ens feu arrivar les vostres opinions per millorar els continguts. En breu serà ficada també en aquesta pàgina web.